Hodnocení obchodu

5,0 160 hodnocení
5
159x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HV Avatar autora Hana Vašíčková | 12.10.2021
Úžasní a rychlí. Dekuji !!! Doporučuji.
Z Avatar autora Zdena | 15.8.2021
Materiály krásné,rychlé dodání a p.Marčík vzdy ochotný.
T Avatar autora Tereza | 24.6.2021
VK Avatar autora Věra Kučerová | 1.4.2021
Jsem velmi spokojená s látkou, ochotou, rychlostí, jakou mne byla objednávka doručena a hlavně za tu nádhernou vizitku. Děkuji moc paní, nebo slečně Anežce, která moji objednavku strihala a balila. Určitě doporučuji.
A Avatar autora Anna | 11.3.2021
Ďakujem za krásne zabalenie zásielky, ktorá bola rýchlo dodaná a samozrejme veľké dik za darček.Prajem vám veľa spokojených zákazníkov ????????????
VH Avatar autora Věra Hrubá | 4.3.2021
Moc děkuji za dodání objednaného zboží, které je velmi kvalitní a pěkné. Děkuji za dáreček, moc potěšil. Určitě si objednám v tomto obchůdku další zboží. Vynikající komunikace, rychlé dodání, prostě není co vytknout. Moc děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků. Věra
HD Avatar autora Hana Dlabačová | 9.2.2021
Perfektní spolupráce, promptní dodání látky v kvalitě, se kterou jsem velmi spokojená. A k tomu přidaný lísteček od dámy, která s láskou látku stříhala. Výraz bližšího vztahu celé firmy ke každé zákaznici. A k tomu malá drobnost, která se vždy může kdejaké švadlence hodit. I za sebe dávám o nejvyšší hodnocení!
B Avatar autora Bienová | 17.11.2020
Nakupuji zde již podruhé, jsem velmi spokojená s přístupem, rychlostí dodání i s výběrem látek. Určitě to není poslední nákup.
P Avatar autora Petržílková | 5.11.2020
S tímto obchodem jsem velice spokojená. Látky skvělé, velice rychlé dodání.Děkuji.
E Avatar autora Eva | 12.9.2020
Maximálně profesionální přístup, velice kvalitní látky přesně tak, jak je to na fotografiích, rychlé jednání, velice příjemné jednání personálu - DOPORUČUJI. Určitě na tomto internetovém obchodě budu objednávat i nadále.
IK Avatar autora Ilona Kindlová | 27.8.2020
Kvalitní krásné látky. Dodací lhůty velice rychlé. Nadstandardní jednání. Osobní přistup k zakazníkům.
H Avatar autora HD | 23.4.2020
Poprvé v životě jsem nakupovala látku přes e-shop a ač látkám vůbec nerozumím, tak díky ochotě poradit a díky dobře nafocenému zboží (barvy odpovídají), jsem byla s nákupem VELMI spokojená. Také chválím rychlé dodání.
L Avatar autora Linda A. | 21.4.2020
Látky jsou nádherné, kvalitní, odpovídají fotkám, rychlé dodání. Profesionální a lidský přístup při řešení objednávky. Objednám znovu. Doporučuji.
R Avatar autora Raushan | 3.4.2020
Rychle dodání .
AB Avatar autora Alena Břežná | 1.4.2020
Velká spokojenost. Barva látky přesně odpovídá vyobrazení.
JH Avatar autora Jana Hricková | 27.3.2020
Byla to moje první zkušenost objednat si látku přes net,bohužel to bylo v době COVID-19,nejsem bůh ví jaká švadlenka.ale potřebovala jsem nějaký materiál na roušky pro rodinu a známé.JSEM VELICE SPOKOJENÁ !!! Objednávka vyřízená neskutečně rychle,na druhý den jsem si mohla zboží osobně vyzvednout na prodejně.Dávám palec nahoru,skvělé látky,skvělé ceny a velmi rychlé vyřízení a dost dobře přehledný e-schop.Moc dík všem zaměstnancům za skvělý přístup a vřele doporučuji.
PH Avatar autora Petra Hanušová | 16.1.2020
Nemohla jsem se rozhodnou, jakou látku na šaty zvolit. Bála jsem se, že mi monitor počítače zkresluje barvy. Paní mi tedy poslala vzorky látek. Já děkuji a vřele doporučuji. Zde je radost nakupovat. :-* Jdu objednávat podruhé.
Avatar autora Věra Škrancová | 4.8.2019
Jsem velice s tímto obchodem spokojená, výborná spolupráce, rychlé vyřízení objednávky, dávám jen samé plusy. Skutečně vše na podtrženou jedničku
Avatar autora Ladislava Ševčíková | 30.5.2019
Zboží bylo v pořádku, vše krásně rovně střiženo. Velký výběr látek. Celková spokojenost.
S Avatar autora Světla | 1.5.2019
Děkuji moc za bleskové dodání. maximální spokojenost.
Nahoru
163 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení