Hodnocení obchodu

5,0 160 hodnocení
5
159x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HV Avatar autora Hana Vašíčková | 12.10.2021
Úžasní a rychlí. Dekuji !!! Doporučuji.
Z Avatar autora Zdena | 15.8.2021
Materiály krásné,rychlé dodání a p.Marčík vzdy ochotný.
T Avatar autora Tereza | 24.6.2021
VK Avatar autora Věra Kučerová | 1.4.2021
Jsem velmi spokojená s látkou, ochotou, rychlostí, jakou mne byla objednávka doručena a hlavně za tu nádhernou vizitku. Děkuji moc paní, nebo slečně Anežce, která moji objednavku strihala a balila. Určitě doporučuji.
A Avatar autora Anna | 11.3.2021
Ďakujem za krásne zabalenie zásielky, ktorá bola rýchlo dodaná a samozrejme veľké dik za darček.Prajem vám veľa spokojených zákazníkov ????????????
VH Avatar autora Věra Hrubá | 4.3.2021
Moc děkuji za dodání objednaného zboží, které je velmi kvalitní a pěkné. Děkuji za dáreček, moc potěšil. Určitě si objednám v tomto obchůdku další zboží. Vynikající komunikace, rychlé dodání, prostě není co vytknout. Moc děkuji a přeji mnoho spokojených zákazníků. Věra
HD Avatar autora Hana Dlabačová | 9.2.2021
Perfektní spolupráce, promptní dodání látky v kvalitě, se kterou jsem velmi spokojená. A k tomu přidaný lísteček od dámy, která s láskou látku stříhala. Výraz bližšího vztahu celé firmy ke každé zákaznici. A k tomu malá drobnost, která se vždy může kdejaké švadlence hodit. I za sebe dávám o nejvyšší hodnocení!
B Avatar autora Bienová | 17.11.2020
Nakupuji zde již podruhé, jsem velmi spokojená s přístupem, rychlostí dodání i s výběrem látek. Určitě to není poslední nákup.
P Avatar autora Petržílková | 5.11.2020
S tímto obchodem jsem velice spokojená. Látky skvělé, velice rychlé dodání.Děkuji.
E Avatar autora Eva | 12.9.2020
Maximálně profesionální přístup, velice kvalitní látky přesně tak, jak je to na fotografiích, rychlé jednání, velice příjemné jednání personálu - DOPORUČUJI. Určitě na tomto internetovém obchodě budu objednávat i nadále.
IK Avatar autora Ilona Kindlová | 27.8.2020
Kvalitní krásné látky. Dodací lhůty velice rychlé. Nadstandardní jednání. Osobní přistup k zakazníkům.
H Avatar autora HD | 23.4.2020
Poprvé v životě jsem nakupovala látku přes e-shop a ač látkám vůbec nerozumím, tak díky ochotě poradit a díky dobře nafocenému zboží (barvy odpovídají), jsem byla s nákupem VELMI spokojená. Také chválím rychlé dodání.
L Avatar autora Linda A. | 21.4.2020
Látky jsou nádherné, kvalitní, odpovídají fotkám, rychlé dodání. Profesionální a lidský přístup při řešení objednávky. Objednám znovu. Doporučuji.
R Avatar autora Raushan | 3.4.2020
Rychle dodání .
AB Avatar autora Alena Břežná | 1.4.2020
Velká spokojenost. Barva látky přesně odpovídá vyobrazení.
JH Avatar autora Jana Hricková | 27.3.2020
Byla to moje první zkušenost objednat si látku přes net,bohužel to bylo v době COVID-19,nejsem bůh ví jaká švadlenka.ale potřebovala jsem nějaký materiál na roušky pro rodinu a známé.JSEM VELICE SPOKOJENÁ !!! Objednávka vyřízená neskutečně rychle,na druhý den jsem si mohla zboží osobně vyzvednout na prodejně.Dávám palec nahoru,skvělé látky,skvělé ceny a velmi rychlé vyřízení a dost dobře přehledný e-schop.Moc dík všem zaměstnancům za skvělý přístup a vřele doporučuji.
PH Avatar autora Petra Hanušová | 16.1.2020
Nemohla jsem se rozhodnou, jakou látku na šaty zvolit. Bála jsem se, že mi monitor počítače zkresluje barvy. Paní mi tedy poslala vzorky látek. Já děkuji a vřele doporučuji. Zde je radost nakupovat. :-* Jdu objednávat podruhé.
Avatar autora Věra Škrancová | 4.8.2019
Jsem velice s tímto obchodem spokojená, výborná spolupráce, rychlé vyřízení objednávky, dávám jen samé plusy. Skutečně vše na podtrženou jedničku
Avatar autora Ladislava Ševčíková | 30.5.2019
Zboží bylo v pořádku, vše krásně rovně střiženo. Velký výběr látek. Celková spokojenost.
S Avatar autora Světla | 1.5.2019
Děkuji moc za bleskové dodání. maximální spokojenost.
Nahoru
163 položek celkem