Hodnocení obchodu

5,0 140 hodnocení
Přidat hodnocení
5
139x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora | 28.3.2019
První zkušenost skvělá, objednáno a za dva dny jsem vybírala na poště. Děkuji a jdu zase objednat.
E Avatar autora | 28.3.2019
Spokojenost maximální, jeden den jsem objednala a druhý den jsem měla látky doma i s dárečkem. Děkuji .
MG Avatar autora | 28.1.2019
Obchůdku nelze nic vytknout , rychlé dodání, krásné látky a pro radost ještě přidán dáreček , takže z mé strany velká spokojenost.
PH Avatar autora | 17.1.2019
Doručení velmi rychlé, látky jsou ve skutečnosti krásnější, než na obrázku, o mé sppokojenosti nejlépe vypovídá fakt, že hned odesílám další objednávku :-)
DD Avatar autora | 9.1.2019
Jsem velice spokojená. Zboží mi bylo doručeno rychleji než bylo domluvené a ještě jsem dostala dáreček. Kéž bych mohla všechny takhle ohodnotit. Chci vám ještě jednou moc poděkovat i za dáreček který mě potěšil.
Avatar autora | 4.1.2019
Doporučuji, jak doručení, tak látky super a dáreček moc potěšil :-)
Avatar autora | 5.11.2018
+ Nemám co vytknout. Super.

Avatar autora | 31.10.2018
spokojená s dodávkou zboží i se zbožím samotným
Avatar autora | 28.10.2018
K objednávce přibalili malý dáreček.Je to milé a děkuji.
Avatar autora | 18.10.2018
Byla to moje první zkušenost a byla jsem velice překvapená,když jsem si jeden den objednala a druhý měla látku doma.Veliká spokojenost a můžu všem doporučit
Avatar autora | 16.10.2018
Zboží přišlo včas :-)
Avatar autora | 15.10.2018
+ Rychlost, nabidka

Avatar autora | 13.10.2018
Má první objednávka, bez problému
Avatar autora | 11.10.2018
rychlost, přehlednost, příjemné jednání
Avatar autora | 10.10.2018
velmi pružné a rychlé jednání, děkuji
Avatar autora | 8.10.2018
+ Byl to zde můj první nákup a jsem velmi spokojená - serioznost, rychlost

Avatar autora | 5.10.2018
+ kvalitní zboží
+ dobrá cena
+ bleskové dodání

Avatar autora | 1.10.2018
Malé,utulné prostředí plné krásných látek.Díky messengeru rychlé vyřízení objednávky a příjemný personál
Avatar autora 21.4.2019
Těší nás Vaše spokojenost. :)
Avatar autora | 30.9.2018
Výborný obchod, skvělá kvalita a cena.
Avatar autora 21.4.2019
Děkujeme. :)
Avatar autora | 28.9.2018
Perfektní komunikace jak s majitelem obchodu tak s jeho kolegyní, která mi ochotně odpověděla na všechny dotazy. Konkurenční firmy by se mohly u tohoto obchodníka učit. Zboží odpovídá fotografiím. Jsem velmi spokojená. Děkuji.
Avatar autora 21.4.2019
Komunikace se zákazníkem je pro nás důležitá. Děkujeme za Vaši recenzi. :)

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 143

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.