Hodnocení obchodu

5,0 151 hodnocení
Přidat hodnocení
5
150x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
E Avatar autora Eva | 12.9.2020
Maximálně profesionální přístup, velice kvalitní látky přesně tak, jak je to na fotografiích, rychlé jednání, velice příjemné jednání personálu - DOPORUČUJI. Určitě na tomto internetovém obchodě budu objednávat i nadále.
IK Avatar autora Ilona Kindlová | 27.8.2020
Kvalitní krásné látky. Dodací lhůty velice rychlé. Nadstandardní jednání. Osobní přistup k zakazníkům.
H Avatar autora HD | 23.4.2020
Poprvé v životě jsem nakupovala látku přes e-shop a ač látkám vůbec nerozumím, tak díky ochotě poradit a díky dobře nafocenému zboží (barvy odpovídají), jsem byla s nákupem VELMI spokojená. Také chválím rychlé dodání.
L Avatar autora Linda A. | 21.4.2020
Látky jsou nádherné, kvalitní, odpovídají fotkám, rychlé dodání. Profesionální a lidský přístup při řešení objednávky. Objednám znovu. Doporučuji.
R Avatar autora Raushan | 3.4.2020
Rychle dodání .
AB Avatar autora Alena Břežná | 1.4.2020
Velká spokojenost. Barva látky přesně odpovídá vyobrazení.
JH Avatar autora Jana Hricková | 27.3.2020
Byla to moje první zkušenost objednat si látku přes net,bohužel to bylo v době COVID-19,nejsem bůh ví jaká švadlenka.ale potřebovala jsem nějaký materiál na roušky pro rodinu a známé.JSEM VELICE SPOKOJENÁ !!! Objednávka vyřízená neskutečně rychle,na druhý den jsem si mohla zboží osobně vyzvednout na prodejně.Dávám palec nahoru,skvělé látky,skvělé ceny a velmi rychlé vyřízení a dost dobře přehledný e-schop.Moc dík všem zaměstnancům za skvělý přístup a vřele doporučuji.
PH Avatar autora Petra Hanušová | 16.1.2020
Nemohla jsem se rozhodnou, jakou látku na šaty zvolit. Bála jsem se, že mi monitor počítače zkresluje barvy. Paní mi tedy poslala vzorky látek. Já děkuji a vřele doporučuji. Zde je radost nakupovat. :-* Jdu objednávat podruhé.
Avatar autora Věra Škrancová | 4.8.2019
Jsem velice s tímto obchodem spokojená, výborná spolupráce, rychlé vyřízení objednávky, dávám jen samé plusy. Skutečně vše na podtrženou jedničku
Avatar autora Ladislava Ševčíková | 30.5.2019
Zboží bylo v pořádku, vše krásně rovně střiženo. Velký výběr látek. Celková spokojenost.
S Avatar autora Světla | 1.5.2019
Děkuji moc za bleskové dodání. maximální spokojenost.
M Avatar autora Martina | 28.3.2019
První zkušenost skvělá, objednáno a za dva dny jsem vybírala na poště. Děkuji a jdu zase objednat.
E Avatar autora Elis | 28.3.2019
Spokojenost maximální, jeden den jsem objednala a druhý den jsem měla látky doma i s dárečkem. Děkuji .
MG Avatar autora Monika Gavlovská | 28.1.2019
Obchůdku nelze nic vytknout , rychlé dodání, krásné látky a pro radost ještě přidán dáreček , takže z mé strany velká spokojenost.
PH Avatar autora Pavla Hoková | 17.1.2019
Doručení velmi rychlé, látky jsou ve skutečnosti krásnější, než na obrázku, o mé sppokojenosti nejlépe vypovídá fakt, že hned odesílám další objednávku :-)
DD Avatar autora Daria Durchánková | 9.1.2019
Jsem velice spokojená. Zboží mi bylo doručeno rychleji než bylo domluvené a ještě jsem dostala dáreček. Kéž bych mohla všechny takhle ohodnotit. Chci vám ještě jednou moc poděkovat i za dáreček který mě potěšil.
Avatar autora | 4.1.2019
Doporučuji, jak doručení, tak látky super a dáreček moc potěšil :-)
Avatar autora | 5.11.2018
+ Nemám co vytknout. Super.

Avatar autora | 31.10.2018
spokojená s dodávkou zboží i se zbožím samotným
Avatar autora | 28.10.2018
K objednávce přibalili malý dáreček.Je to milé a děkuji.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 154

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.